Horndals IF - Gustafs GoIF U 4-0 (1-0)

Vinst i hemmamatchen mot Gustafs U med 4-0.
En riktigt dålig och tempofattig division 7-match. Den går inte till världshistorien som någon välspelad match.
Många misstag och avvaktande och försiktigt spel.

Gick till halvleksvilan med en ledning med 1-0 i 43:e minuten efter att Gustav Wäster nätat på ett snyggt sätt på ett direktskott från högerkanten. Detta efter en passning i djupled av Magnus Sjöström. En av få passningar som gick till rätt adress i första halvlek.

I andra halvlek ryckte vi upp oss något iallafall utan att för den delen spela riktigt bra. Skillnaden var att Gustafs var lika bleka i första som i andra halvlek, Vi skapade iallafall chanser och satte ytterligare 3 baljor inann slutsignalen.

2-0 gjordes återigen av Gustav Wäster efter att Albin Sjöström kämpat bra på kanten och touchade bollen vidare till just Gustav.

3-0 gjorde Johan Fjellström på ett friläge där han behärskat satt bollen i mål. Detta föranleddes av ett inkast från Martin Wallin på högerkanten som sedan direkt fick tillbaka bollen innan han frispelade Johan som kom från vänsterkanten. Vi resonerade om detta efter matchen. Visst var det väl en felträff Martin...? ;o)

4-0 satte återigen Gustav Wäster med 10 minuter kvar att spela och fullbordade därmed ett hattrick. Milad Sarwari fick fram bollen i en duell till Gustav som klev inåt i planen. Alla trodde nog att han då skulle passa bollen, men inte då. Med den målform han är i just nu så klippte han istället dit bollen med ett överraskande och resolut skott..

Det positiva i matchen är att vi iallafall skapae chanser och gjorde 4 mål. Hade dessutom bud på flera mål. Våra motståndare hade även svårt att lyckas skapa några riktigt farliga målchanser under matchen vilket i sig också får se som positivt rent försvarsmässigt. Sedan kanske vi inte ska dra så stora växlar på detta då det var ett ganska svagt lag vi mötte för dagen. Vi har flera växlar till att ge.